Здравейте!
Радвам се да ви кажа, че днес пристигнаха няколко неща вратарска екипировка, която искам да раздам.
Нещата са:
3 чифта кикери OBO Robo, размер L - 1 чифт HiControl и
1 чифт HiRebound1 чифт кори OBO Cloud9, размер М - стария плосък модел
1 чифт кори OBO Yahoo, размер L - стария плосък модел1 чифт кори OBO Elite, размер М - стария плосък модел1 бр. детски каски Jofa - каските са за ДЕЦА, ОПАСНИ СА ЗА МЪЖКИ/ЖЕНСКИ ХОКЕЙ! Идват с протектор за врата. Едната има лека пукнатина в задната част на пластмасата, но за деца до 12 години няма проблем (не и по-големи!).
1 бр. вратарски сак - без колела.Ако някой иска да придърпа нещо нека да пише в темата, аз ще преценя къде да отидат нещата. За да дойдат от Холандия до тук аз платих на фирмата около 100 лв. (или по-скоро ще платя в края на месеца, сумата ще е между 80 и 110 лв според това дали ще ме таксуват за "голям пакет"). Като платя касовата бележка ще бъде качена тук. Ще се радвам, ако мога да си върна малко от тези пари, но дори и да не успея - здраве да е ... Вие преценявате.
Желателно е нещата да се вземат в комплекти, за да могат да се ползват и да не се износват прекомерно.
Екипировката е дарение от
Folmer от
FHF и неговия отбор в Холандия. Ще се радвам да получа снимки с нея, за да мога да му ги пратя.

По-късно през седмицата ще изпера нещата и ще залепя каквото може да се залепи. Ще пусна и актуални снимки.